Recenzija Cozze električne pizza pećnice by Tomislav Vrkljan

Bonus recept za pizzu Margherita!

Recenzija Cozze električne pizza pećnice by Tomislav Vrkljan
Pizzaiolo Tomislav Vrkljan testirao je samo za vas novu električnu Cozze pizza pećnicuRezultat je odličan! Pogledajte kako izgleda prava Napolitana, spremna za manje od 2 minute.

Pizza Margherita

 
Tijesto izrađeno poolish metodom duple fermentacije.
 
- 1kg brašna
- 100%voda
- 100% brašno
- 0.2% kvasac
 
Zamjesiti, ostaviti pokriveno na 2 sata, pa u frižideru još 10 sati.
Izvaditi iz frižidera dodati:
 
- 0.3dcl vode 
- 1 kg brašna
- 2-3% soli
 
Sve izmjesiti i pustiti da stoji još 2 sata.
Oblikovati bulice.
 
 

Naručite ovdje: